Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bio Flame Ama
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 1 pareri
Centrala pe peleti HKS Lazar - SmartFire
3900 €
Brand
SmartFire
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centrala SmartFire este o centrala pe peleti cu un design modern si compact de o calitate si eficienta superioara

Majoritatea componentelor sunt instalate in interior, in spatele carcasei care protejeaza elementele impotriva factorilor externi. Cazanul SmartFire este alcatuit din doua principale: corpul cazanului si sistemul de alimentare cu combustibil.

Corpul cazanului este format din: colector, schimbator de caldura din otel, camera de ardere si camera de cenusa. Schimbatorul de caldura din otel include tuburi de ardere verticale si deflector. Schimbatorul de caldura este prevazut cu sistem de curatare manuala. Schimbatorul de caldura este asezat in partea inferioara a corpului cazanului, care include camera de ardere, camera de cenusa si galeria de evacuare a gazelor arse. Arzatorul este instalat in interiorul camerei de ardere. Arzatorul este prevazut cu sistem de curatare automata. Combustibilul este furnizat arzatorului de sus datorita gravitatiei, folosind alimentatorul cu surub. Direct sub camera de ardere, este amplasat cenusarul.

Intrarea si iesirea apei de incalzire destinate conectarii cazanului la instalatia de incalzire centrala sunt situate pe peretele posterior al cazanului si sunt prevazute cu teava cu filet interior de 1’’. Peretele posterior al cazanului este prevazut, de asemenea, cu tub de evacuare si ventilator care evacueaza gazele arse in cos. Peste briza exista senzor de temperatura de evacuare. Controlerul controleaza volumul de aer furnizat de ventilator.
Carcasa exterioara si corpul cazanului sunt izolate cu vata minerala care protejeaza impotriva pierderilor de caldura in timpul functionarii cazanului. Carcasa cazanului este din placi de otel acoperite cu pulbere de inalta calitate.

Controlerul controleaza functionarea sistemului de ardere si a camerei cazanului, inclusiv pompe, supape, actuatoare, tampoane si cazan. Astfel, toate dispozitivele creeaza un sistem integrat pentru a asigura performante optime.
Centralele SmartFire au puteri cuprinse intre 15 si 41 kW. Rzervorul de peleti poate fi dimensionat dupa cerintele clientului intre 150 si 440 l.
Chotul standard continue: Centrala peleti cu arzator cu autocuratare, controller cu Touchscreen, rezervor peleti 150l, 2 senzori de temperature pentru cazan si apa calda menajera, maneta manuala pentru curatarea schimbatorului de caldura

SF 15/150 - 3900 Euro
SE 22/150 - 4100 Euro
SF 31/150 - 4700 Euro
SF 41/150 - 4750 Euro

Optionale:

Sonda Lambda - 330 Euro
Curatarea automata a schimbatorului de caldura - 250 Euro
Indepartarea automata a cenusei - 450 Euro
Modul internet - 145 Euro
Termostat ambient cu Touchscreen - 150 Euro

Garantia echipamentului este de 5 ani de zile
Livram in toata tara
Din Gura in Gura